GroenLinks gaat van 020 veganistisch smulbos maken
Binnenland

GroenLinks gaat van 020 veganistisch smulbos maken.

Goedemorgen belastingbetalende Amsterdamse burger!

Noem één serieus probleem van Amsterdam? Precies: te weinig parkeerplaatsen want meer auto dan stad.

We gaan nu even aan GroenLinks vragen hoe we dat probleem kunnen oplossen.

"Hoi GroenLinks, hoe gaan jullie het parkeerplaatsenprobleem in Amsterdam oplossen?"

"Hoi Powned! Dat is heel simpel: gewoon alle auto's in heel Amsterdam verbieden. Geen auto's, geen parkeerprobleem. Wel zo makkelijk toch?"

"Topidee! En weer een stem voor GroenLinks binnen! Wat heb je eigenlijk nog meer voor plannen met Amsterdam, fractieleider Rutger 'Karl Marx kent u die naam?' Groot Wassink?

"Nou Powned, leuk dat jullie het vragen! Ik wil bijvoorbeeld gratis geld voor iedereen, als het even kan. Dat gratis geld komt dan te groeien aan bomen in het veganistische smulbos. Daar is toch ruimte zat voor als we alle auto's in Amsterdam op de trein naar de goelag zetten, dus dat komt mooi uit.

Uitkeringstrekkers

"Zo'n smulbos met geldbomen wordt onderhouden door uitkeringstrekkers, pak hem beet 800.000 stuks tegen die tijd, en die zijn natuurlijk niet verplicht om in het smulbos te schoffelen, want arbeid tegenover gratis geld stellen is onmenselijk en misdadig. En ze mogen ook allemaal onbeperkt bijverdienen, duh!

"Armoede zal snel verleden tijd zijn, want met het geld dat aan de geldbomen groeit gaan we álle schulden in Amsterdam afkopen. Een schuldenvrij mens is een GroenLinks-stemmend mens zei Karl Marx al, en we moeten toch wat met al dat onbeperkte gratis geld, nietwaar?

Zwarte Piet

"Verder: de jaarlijkse intocht van Sinterklaas wordt vervangen door het jaarlijks executeren van een willekeurige als Zwarte Piet vermomde PVV-stemmer om de generaties na ons, en de volksmassa's, er aan te blijven herinneren dat Zwarte Piet racistisch was ('dat nooit weer!') en we daarom voor eeuwig en altijd schuldig zijn, en we ons voor eeuwig en altijd schuldig zullen blijven voelen.

"Het Keti Koti-festival wordt een jaarlijkse feestdag waaraan alle blanken verplicht zullen moeten deelnemen door met kettingen aan elkaar geketend 'wij zijn bleekscheten' te roepen terwijl ze naakt in een bootje door de grachten worden getrokken tijdens een zogenaamde Whiteman's Guild Canal Parade. Blanke Groenlinksers, zeg maar waar 98% van onze partij uit bestaat, zijn daarvan uiteraard uitgezonderd, want we zijn voor gelijkheid maar sommige gelijken zijn iets meer gelijken dan de ander. Zei dus mijn amice Karl Marx ook al.

Herstelbetalingsbelasting

"Alle blanke autochtone amsterdammers gaan we een herstelbetalingsbelasting verplichten die elk jaar oploopt en inkomensafhankelijk is. GroenLinksers met een IJzeren Hart als Anne Fleur Dekker, Jorrit Nuijens en Femke Halsema zullen daarvoor een speciale nieuwe afdeling opzetten met gestaalde moralisten die alle herstelbetalingsweigeraars in kaart zullen brengen om ze, als het er op aankomt, bij nacht danwel nevel te laten verdwijnen. 

"Moment, even een omeletje fipronil bakken. Let op hoe ik dat kan zonder eieren te breken! Presto!

Grootwassinkgrad

"Al die mensen die dankzij het GroenLinks-moralistencommando gaan verdwijnen laten natuurlijk lege huizen achter (ik kan je nu al voorspellen dat er toevallig vooal veel huizenbezitters gaan verdwijnen) en in die huizen stoppen we dan asielzoekers. Veel asielzoekers, heel veel asielzoekers. En dan bedoel ik ook echt honderdduizenden asielzoekers. Miljoenen asielzoekers. Ik denk dat zes miljoen asielzoekers een serieuze mogelijkheid is. Tussen al die asielzoekers zullen trouwens nul komma nul terroristen zitten, want dat is alleen maar hysterie.

"Nou Powned, ik geloof dat dit het wel was? Ohja, Amsterdam gaat ook geen Amsterdam meer heten, want die naam doet veel teveel denken aan de koffers met bloedgeld die zijn verdiend over de rug van voorouders van Quinsy Gario en Sylvana Simons en dat is kwetsend, daarom noemen we Amsterdam voortaan Grootwassinkgrad. Al hoewel PyongRutgeryang aan het IJ ook nog een mogelijkheid is.

"Capice?"

Alle artikelen geladen. Overzicht →