GroenLinks geeft 500 uitgeprocedeerdiërs ALLES gratis 

13 december 2018 - 14:03

GroenLinks Amsterdam, we worden er inmiddels misselijk van. In een stad waar woonvoorzieningen zó schaars zijn dat Jan met de pet er jaren voor op een wachtlijst moet staan, krijgen de zielige arme illegale vreemdelingen handreiking na handreiking.

Deze week hebben de linkschen het volgende in de aankondiging gegooid. Vijfhonderd illegaliërs worden:

Gehuisvest op twintig opvanglocaties (lees: leegstaande panden) in de stad, hoeven daarvoor geen huur te betalen, levensonderhoud en zorg wordt ook voor ze geregeld en als klap op de bomgordel krijgt iedereen een persoonlijke casemanager waarmee ze "in alle rust aan hun zaak kunnen werken". 

Een persoonlijke casemanager? Voor mensen die al afgewezen zijn? Om nog achttien verzoeken in te kunnen dienen? Onvoorstelbaar. Werkelijk waar. Volgens het Forum voor Democratie, dat laaiend over de kwestie is, kan aan uitgeprocedeerden geen enkele voorwaarde worden gesteld om mee te werken aan terugkeer naar het land van herkomst.

Wethouder Rutger Groot Wassink: "Wij weten ook gewoon dat als je terugkeer als voorwaarde stelt, dat ze niet komen."

Deze mensen - het geslacht is 82% man, de afkomst is sub-sahara Afrika - komen dus onder valse voorwendselen ons land binnen. Ze liegen hier de immigratiedienst voor. Weigeren zich neer te leggen bij het oordeel van de IND. Procederen eindeloos door met zwaar gesubsidieerde asieladvocaten. Negeren hun definitieve afwijzing. En wijden zich daarna in Amsterdam onder de We Are Here-vlag aan een leven van illegaliteit, stelen en kraken. 

Fijne stad, dat Amsterdam. Thumbs up for de totaalfaal-hoofdstad.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie