GroenLinks: Dood aan autorijdend Nederland
Binnenland

GroenLinks: Dood aan autorijdend Nederland.

Nou lui, koop maar een bakfiets als u van plan bent om GroenLinks te stemmen, want dat autorijden waar u zo van geniet gaat HE-LE-MAAL naar de knoppen als de Groenen aan de macht komen. 

Het ganse land moet een soort boerenerf worden als 't aan Jesse - wij gaan Nederland veranderen- Klaver ligt, want de partij wil dat u tachtig gaat rijden waar u nu honderd mag. Alle bordjes met 130 kilometer per uur moeten ook milieuvriendelijk vernietigd worden. In de binnensteden mag u nog maar dertig kilometer per uur. 

Autorijden wordt sowieso onbetaalbaar met GroenLinks aan het stuur. De mannen en vrouwen met linnen tasjes willen (net als de rest van de partijen op links) u een kilometerheffing opleggen. Bent u een hardwerkende ondernemer? Dan willen de windmolenmalloten dat u 25 eurocent per kilometer aftikt voor uw vrachtwagen.

Maar er is meer! 

Bovenop alle kilometerheffingen wil Klaver de autobelasting ook nog eens verhogen, weet de Telegraaf. Chapeau, dit maatregelenpakket verbetert zeker de wegsituatie. Jan Modaal en Fatima Minima kunnen de vierwielige slee straks niet meer betalen. Hop, file opgelost! Gelukkig ontbreekt het Klaver niet aan zelfkennis:

Alle artikelen geladen. Overzicht →