Groep tuig slaat meisje (14) ziekenhuis in

Groep tuig slaat meisje (14) ziekenhuis in  

27 juli 2021 - 10:01

Wat is er toch mis met sommige jeugd van tegenwoordig? Een 14-jarig meisje is gisterenmiddag in een speeltuin in Amstelveen het ziekenhuis in geslagen door een groep pubers die haar antwoord op wat voor geslacht ze had niet kon verkroppen.

Zij gaf namelijk als antwoord: "Dat maakt toch niets uit?" Niet dat ze zelf twijfelt of ze een jongetje of meisje is of zoiets, maar gewoon omdat het niks uitmaakt. En zo is het ook, maar blijkbaar was dat voor de jongeren geen afdoende antwoord en reden om haar meerdere gebroken tanden, een gebroken neus, een scheur in haar lippen, een kneuzing van de kaak en verwondingen in het gezicht te bezorgen.

Wij helpen de politie graag om de groep idioten laffe daders op te sporen. "De groep jongens bestond uit 4 a 5 personen tussen de leeftijd van 11 tot 15 jaar. Een van de personen droeg een goud/geel heuptasje. Een ander droeg een paarse korte broek met daarboven een zwart T-shirt met een blauw/paarse opdruk die leek op het universum", aldus de politie op Facebook.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml