Grunn slaat door, jorist rokers uit stad
Binnenland

Grunn slaat door, jorist rokers uit stad.

De stad Groningen gaat alle middelen inzetten om kanker helemaal uit de stad te bannen. De anti-rookpolitie bestaande uit organisaties, scholen, kinderopvangen en sportclubs hebben namelijk de handen ineen geslagen om Groningen helemaal rookvrij te krijgen.

Het project heeft de toepasselijke naam 'Groningen rookvrij' gekregen en moet er voor zorgen dat u nergens meer in het openbaar een sigaret mag opsteken. 

Volgens een van de initiatiefnemers is het anders namelijk niet alleen voor rokers, maar gewoon voor IEDEREEN superongezond om in de stad te leven: "Meeroken is ongezond, maar het zien van roken is ook ongezond. We beseffen ons nog niet goed genoeg dat kinderen makkelijk verslaafd raken als ze anderen zien roken. Ze denken daardoor dat het normaal gedrag is. Daarom is mijn streven dat Groningen rookvrij wordt."

Kortom, vanaf heden wordt u dus als roker gewoon keihard gediscrimineerd in Grunn. En onterecht, want we hebben recent nog van enkele antivaccinatiegekkies geleerd dat doodgaan aan kanker een keuze is.

Alle artikelen geladen. Overzicht →