Gündoğan: 'Onderzoek? Ik houd me gewoon vast aan Kamerzetel'

Gündoğan: 'Onderzoek? Ik houd me gewoon vast aan Kamerzetel' 

15 februari 2022 - 10:26

Verrassing! Nilüfer Gündoğan houdt vast aan haar Kamerzetel. Ook als het onderzoek dat haar partij Volt laat uitvoeren negatief voor haar uitvalt. Dat schrijft ze in een verklaring die ze dinsdag naar buiten heeft gebracht.

"Ik zal los van eender welk verloop mijn zetel behouden. Het liefst binnen mijn eigen fractie, want ik ben nog steeds overtuigd van het programma van Volt", schrijft het Kamerlid. Gündoğan heeft de partij om opheldering gevraagd naar het onderzoek dat tegen haar loopt, maar had die vanmorgen nog niet gekregen. Ze zegt de gang van zaken te betreuren en vindt dat er overdreven is gereageerd.

"Allereerst betreur ik de gang van zaken, die ik als een nachtmerrie ervaar. Ik ben ervan overtuigd dat er, gezien de aard en omvang van de klachten, buitenproportioneel is gehandeld", aldus het Kamerlid. Ze laat verder weten het zeer te betreuren als "mensen zich vanwege mijn stijl van werken onveilig hebben gevoeld". Ze wacht de uitkomst van het onderzoek af en zal "op basis van de uitkomsten" reageren.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml