Gymleraar voert leerlinge (15) dronken, heeft seks met haar
Raar

Gymleraar voert leerlinge (15) dronken, heeft seks met haar.

Een bizar verhaal uit Wormer. Een 29-jarige gymleraar van de middelbare school in die plaats staat terecht voor de rechtbank in Alkmaar omdat hij seks heeft gehad met een 15-jarige leerlinge nadat ze allebei na een 'gymles' dronken waren geworden. 

Dat gebeurde in juli vorig jaar. Volgens de leraar was het de bedoeling om samen te sporten en daarna wat te eten. Hij had zelf chips en sterke drank meegenomen. Die drank vloeide rijkelijk. Het meisje werd dronken en moest overgeven. Daarna kwam het tot seks, wat overigens wel van beide kanten vrijwillig was.

Desondanks hoort dit natuurlijk niet. Bovendien kijkt het meisje niet echt met plezier op het avontuurtje terug. Het stak haar enorm dat de leraar heeft verklaard dat seks met iemand die je liefhebt toch heel anders is. "Hij deed het dus alleen voor de seks", zo sprak ze tijdens de zitting verbitterd.

Voor de rechtbank vertelde de leraar dat hij inmiddels spijt heeft van alles. Het meisje eist 2.500 euro smartengeld, de officier van justitie houdt het op een werkstraf van 200 uur en een voorwaardelijke celstraf van vier maanden.

Alle artikelen geladen. Overzicht →