Haagse moskee schrijft Wilders brief
Binnenland

Haagse moskee schrijft Wilders brief.

Het bestuur van de Haagse as-Soennah moskee heeft Wilders een open brief geschreven. Ze vinden vooral de vergelijking tussen moskeeën en nazitempels, die de PVV-leider afgelopen zondag bij WNL maakte, te ver gaan. 

"Moskeeën gelijkstellen aan nazitempels in tijden waarin biddende moslims in moskeeën worden doodgeschoten, is de wereld op zijn kop", aldus het bestuur op Al-Yaqeen. Sinds de aanslagen in Canada zouden mensen toch geleerd moeten hebben van moslimhaat, denkt het bestuur. 

"Maar hoe erg ook, dit soort zaken zijn we van hem gewend. Het is vooral de stilte van andere politieke partijen die mij verbaast. Ze komen nauwelijks met tegengas of een tegenstem. Ze zwijgen het stil. Sterker nog, sommige partijen gaan er zelfs in mee. Zo zei de SGP ook het aantal moskeeën te willen inperken", laat bestuursvoorzitter Abdelhamid Taheri weten aan Omroep West

Taheri denkt dat Wilders de brief wel zal lezen, aangezien Al-Yaqeen een grote islamtische webstek is die de blonde leider wel moet volgen. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →