'Haatimam sneert naar burgemeester Krikke'
Binnenland

'Haatimam sneert naar burgemeester Krikke'.

Te lezen vandaag in De Telegraaf. De krant van wakker Nederland berichtte dat de omstreden imam Fawaz Jneid impliceerde dat burgemeester Pauline Krikke een 'straf van God' heeft gekregen toen ze op 5 maart jongstleden werd beroofd van haar tas.

Krikke werd bij de tramhalte aan de Hobbemastraat bestolen door een tasjesdief. Ze ging tevergeefs achter de dader aan en vond zelf dat ze 'op het verkeerde moment op de verkeerde plek' stond. Een bericht hierover werd op Facebook gedeeld.

Volgens de Facebookpagina Sheikh Fawaz Jneid was dit 'een straf van God': "Zoals zij vrijheid van de imam heeft beroofd heeft God………" stond er te lezen. Reden voor De Telegraaf om er een artikel aan te wijden.

Zouden wij ook gedaan hebben. Maar wat is het geval? De pagina blijkt helemaal niet beheerd te worden door deze imam. Het zou om een fanpagina gaan. Fakenews dus, of zou de imam snel zijn straatje proberen schoon te vegen? Het is wel heel toevallig dat de informatie dat dit een fanpagina betreft vandaag, pas na publicatie van het artikel, is toegevoegd.

Alle artikelen geladen. Overzicht →