'Haatimam sneert naar burgemeester Krikke' 

29 maart 2018 - 14:34

Te lezen vandaag in De Telegraaf. De krant van wakker Nederland berichtte dat de omstreden imam Fawaz Jneid impliceerde dat burgemeester Pauline Krikke een 'straf van God' heeft gekregen toen ze op 5 maart jongstleden werd beroofd van haar tas.

Krikke werd bij de tramhalte aan de Hobbemastraat bestolen door een tasjesdief. Ze ging tevergeefs achter de dader aan en vond zelf dat ze 'op het verkeerde moment op de verkeerde plek' stond. Een bericht hierover werd op Facebook gedeeld.

Volgens de Facebookpagina Sheikh Fawaz Jneid was dit 'een straf van God': "Zoals zij vrijheid van de imam heeft beroofd heeft God………" stond er te lezen. Reden voor De Telegraaf om er een artikel aan te wijden.

Zouden wij ook gedaan hebben. Maar wat is het geval? De pagina blijkt helemaal niet beheerd te worden door deze imam. Het zou om een fanpagina gaan. Fakenews dus, of zou de imam snel zijn straatje proberen schoon te vegen? Het is wel heel toevallig dat de informatie dat dit een fanpagina betreft vandaag, pas na publicatie van het artikel, is toegevoegd.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.