HaCarmel-sloper sloopte "voor Palestina" 

09 juli 2018 - 10:18

Gek joh, die Saleh A. Dat een dusdanig motoriek gestoord persoon in Nederland een verblijfsvergunning kan krijgen is al meer dan dubieus, maar dat hij geen retourtje Damascus krijgt is wellicht nog ernstiger. 

Want Saleh A. heeft totaal geen spijt van het slopen van de ramen van het in Amsterdam gevestigde Israëlische restaurant HaCarmel, afgelopen december.

Besluit Trump deed A. doordraaien

De Nieuwe Nederlander draaide naar eigen zeggen door nadat de Amerikaanse president Donald Trump besloot de Amerikaanse ambassade te verplaatsen van Tel-Aviv naar Jerusalem. Hij botvierde zijn woede op het restaurant, zogenaamd uit medeleven met "zijn broeders en zusters in Palestina". Heeft geholpen hoor, de Palestijnen in Gaza hebben nu opeens een goed leven. Ahum.

"Politie Nederland heel goed"

Superblij zijn A. en een vriend van hem ook met de Nederlandse politie. "In Syrië zou hij helemaal in elkaar zijn geslagen door de politie", aldus de vriend, die lachend een duim opsteekt. "Politie Nederland heel goed."

Om een en ander te verduidelijken wil A. nog wel kwijt dat hij niets tegen Nederlanders heeft en ook geen fanatiek moslim is. Natuurlijk, Allahu Akbar schreeuwen met een Palestijnse vlag om je nek. We geloven hem direct op zijn bruine ogen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie