Hagenezen boos: Saoedi-Arabië laat villa verpauperen

Hagenezen boos: Saoedi-Arabië laat villa verpauperen 

07 juli 2023 - 11:46

Eén van onze problemen in Nederland is de woningnood. Kinderen die oneindig bij papa en mama blijven wonen en uitpuilende AZC’s. In ons land zijn simpelweg te weinig woningen. Maar de ambassade van Saoedi-Arabië in Den Haag heeft gewoon een prachtige villa staan, die ze totaal laten verloederen. In Heemstede zouden ze het wel weten, daar vullen ze villa’s met asielzoekers.

Het is een prachtige villa met een grote tuin, die kunnen we inmiddels beter een jungle noemen zolang is het niet onderhouden. En daar is de buurman niet blij mee: “Schandalig dat de gemeente daar niet op ingrijpt”. Andere buurtbewoners zijn ook boos: “Doe er wat aan!”

Richard de Mos heeft hart voor Den Haag en is daarom ook voorman van de gelijknamige partij. Hij vindt het een hele grote, dikke middelvinger naar de Haagse bevolking: “Je bent hier, maak van die ambassade wat moois en onderhoud die goed”. Hij vindt de houding van de ambassade sowieso schandalig: “Die reageren nergens op. Parkeerboetes die ze niet betalen, panden die ze laten verkrotten. Het is niet heel leuk om deze mensen als gast in onze mooie stad te hebben”.

Uiteraard ging onze verslaggever even langs bij de ambassade van Saoedi-Arabië om een reactie te vragen. Maar die reageren alleen op afspraak. Al beloven ze via de intercom wel dat ze het pand gaan opknappen. Laten we hopen dat de Haagse bevolking het nog gaat meemaken.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml