Hahahandhavers bang met Oud en Nieuw 

07 december 2018 - 09:59

Naja, zeg. Netniet-pliesiepoppetjes die u potverdrie dienen te beschermen, maar zelf met straatvrees kampen tijdens Oud en Nieuw op de Amsterdamse Wallen.

Men is bang bekogeld te worden met vuurwerk (in een volgens hen vuurwerkvrije zone, volgens de burgemeester is vuurwerk gewoon toegestaan) of erger nog: klappen te vangen.

De opper-boa, tevens woordvoerder, realiseert zich dat het hier wel even gaat om different koek dan aan hondenpoep ruiken om de hond + eigenaar te achterhalen en heeft in een vergadering gisteren de gemeenteraad geattendeerd op het belang van wapens.

Houdt in: Ze willen desnoods de straat wel op, maar dan alleen met wapenstok, pepperspray AK47 en bodycam. Gemeenteraad (Lees: Halsema): Wapenstok? Op je muil, gaaaaauw. De burgermoeder wil liever ingrijpen wanneer de tering daadwerkelijk uitbreekt, een denkwijze die GroenLinkers natuurlijk allesbehalve vreemd is.

Mochten er dus slachtoffers vallen doordat handhavers niet bewapend worden, dan is Halsema van plan "deze discussie over een half jaar opnieuw te voeren."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie