Hans Teeuwen in Telegraaf: 'Coronapas? F*ck it, ik doe het niet!'

Hans Teeuwen in Telegraaf: 'Coronapas? F*ck it, ik doe het niet!' 

23 oktober 2021 - 12:20

Cabaretier Hans Teeuwen neemt geen blad voor de mond en zo ook niet in een interview met De Telegraaf. Hij treedt voorlopig niet op vanwege de verplichte Coronapas: "Onder deze omstandigheden wil ik niet spelen."

En ja, dat ondanks het feit dat hij zelf wel gevaccineerd is en zijn vriendin langdurig Covid gehad heeft. Maar die QR-code weigert hij, zelfs als hij daarvoor uit een café wordt gezet: "Mijn telefoon is een enorm machtig ding en ik wil niet dat de Staat daarin zit en dat ik ’m als identiteitsbewijs moet gebruiken. Fuck it, dat doe ik niet. Ik heb vijftig euro op de bar gelegd als afscheidscadeau en gezegd: vaarwel."

Omdat hij het als fundamenteel onjuist ziet heeft hij voorlopig al zijn shows geannuleerd. Hij heeft trouwens ook niks met de huidige woke-cultuur: "Voor die woke-activisten is alles een machtsstrijd. Woke heeft niks, geen muziek, geen lol, alleen maar boosheid en verontwaardiging." 

Hans Teeuwen is dus weeer eens lekker bezig. Overigens meent theaterjournalist Oscar Kocken dat er een andere reden is waarom hij zijn theatertour heeft geannuleerd:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml