Harry Vermeegen heeft medelijden met vreemdgaande Waylon

Harry Vermeegen heeft medelijden met vreemdgaande Waylon 

20 juni 2022 - 16:41

Harry Vermeegen heeft medelijden met zanger Waylon. Vorige week kwam naar buiten dat Waylon tijdens de zwangerschap van zijn geliefde Bibi het nodig vond om zijn microfoon ergens anders in te steken.

Gevolg: meneer ging diep door het stof, begon te raaskallen over 'demonen in zijn hoofd' en is nu de volgende BN'er waar Nederland op kotst. Heel Nederland? Nee, Harry Vermeegen bijvoorbeeld neemt het in een video vanuit Spanje juist voor hem op. Volgens de oud-sportjournalist en programmamaker is hij slachtoffer van dat gedoe met MeToo.

"Nu gooien ze iedereen die vreemdgaat op de 'brandstapel', maar ja: de halve wereld gaat vreemd. Nou, nou, dat is nieuws zeg. En die arme Waylon wordt aan de hoogste boom gehangen. Trouwens, het interesseert mij niet."

Wel vindt Vermeegen dat Waylon nu niet ineens van die rare dingen moet gaan zeggen. Zoals dat het lang zal duren voordat Bibi hem zal vergeven: "iedere man die vreemdgaat weet dat het nooit gaat gebeuren dat hij vergeven wordt". Daarnaast over de zogenaamde demonen: "Nee Waylon, je liep gewoon je p*k achterna!"

Bekijk hieronder:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml