Hebben we een minister-president die geestesziek is?

Hebben we een minister-president die geestesziek is?  

08 juni 2023 - 12:42

In de nieuwste aflevering van Op Z’n Kop bespreken Rick van Velthuysen en Marianne Zwagerman het debat over de parlementaire enquête gaswinning in Groningen. En ze spreken hun twijfel uit over de geestesgesteldheid van onze premier.

De parlementaire enquêtecommissie concludeerde onlangs dat er veel is misgegaan bij de gaswinning in Groningen en het herstel van de schade die deze heeft veroorzaakt. Mark Rutte kon ook in het Kamerdebat over deze kwestie niet anders dan toegeven dat hij fouten heeft gemaakt, maar hij is nog steeds van mening dat hij degene is die het moet oplossen. Het kabinet had tijdens dit debat kunnen vallen, maar Marianne en Rick zagen het al somber in. Er werd weliswaar een motie van wantrouwen ingediend, maar die behaalde geen meerderheid.

Marianne noemt het optreden van Rutte ‘narcisme tot de max’. Het stemt Rick en Marianne somber dat er niets lijkt te veranderen. Mark Rutte staat nog altijd hoog in de peilingen. Hoe kan dit?

NPO Luister

Op Z’n Kop is tegenwoordig te vinden bij NPO Luister. Download de app voor je iPhone of Android telefoon. Voeg de podcast toe als favoriet, zodat je nooit een aflevering mist!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml