Heel Breda passeert al filmend dodelijk ongeval, politie geschokt

Heel Breda passeert al filmend dodelijk ongeval, politie geschokt 

20 juni 2022 - 13:48

Ja mensen, zo gaat dat in de wereld anno nu: wanneer er iets interessants te zien is in uw verder dodelijk saaie leventje, dan dient dat onmiddellijk met de camera van de mobiele telefoon opgenomen en op de sociale mediakanalen online gezet te worden. Ook wanneer het gaat om een dodelijk ongeval, want alles voor de likes nietwaar? 

Bizar en bovenal respectloos, en dat vindt de politie Weerijs ook: "Gisteren heeft er op de kruising Konijnenberg - Backer en Ruebweg in Breda een ongeval plaatsgevonden. Hierbij is een motorrijder om het leven gekomen. Helaas ontvangen we als politie meerdere meldingen dat mensen op social media foto’s en video’s plaatsen van het ongeval en de hulpverlening aan het slachtoffer. Bizar en bovenal respectloos!"

Of alle filmers even willen bedenken hoe ze het zouden vinden wanneer het hun familielid of vriend betrof, of ze dan ook zouden zitten wachten op dat er beelden van geliefden online gedeeld worden. Nee hè? De automobilisten die meenden rijden en fotograferen te moeten combineren, kunnen trouwens nog post verwachten van het Centraal Justitieel Incassobureau.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml