Heel Holland tekent petitie afschaffing coronapas

Heel Holland tekent petitie afschaffing coronapas 

07 februari 2022 - 13:03

Nederland is klaar met de coronapas. Dat blijkt wel uit het feit dat een petitie voor afschaffing van de gehate qr-code op dit moment al maar liefst 600.000 keer ondertekend is. U buitelt digitaal dusdanig fanatiek over elkaar heen om te kunnen tekenen, dat de server zelfs regelmatig overbelast raakt.

"Wij spreken ons uit tegen het coronatoegangsbewijs in al zijn verschijningsvormen. De schade die erdoor wordt veroorzaakt, staat niet in verhouding tot eventuele voordelen voor de volksgezondheid", aldus de initiatiefnemers van de petitie, die hun steun betuigen aan Mona Keijzer en haar manifest met het motto Onverdeeld Open.

"De medeondertekenaars van deze petitie constateren dat op onverdeeldopen.nl een manifest is geplaatst door Dr. Jona Walk, Prof. Dr. Ronald Meester en Mr. Drs. Mona Keijzer, dat dit manifest de regering en het parlement oproept om per direct het coronatoegangsbewijs in Nederland af te schaffen; dat wij dit manifest en de daarin genoemde argumenten onderschrijven; en verzoeken per direct het coronatoegangsbewijs in Nederland af te schaffen."

Afijn, tegen de coronapas dus. Een petitie heeft op petities.nl nog nooit zo snel zo veel handtekeningen gekregen als deze, zegt Reinder Rustema, de trotse oprichter van de website.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml