Heel Holland woest over 'negerzoen' in Heel Holland Bakt
Entertainment

Heel Holland woest over 'negerzoen' in Heel Holland Bakt.

André van Duin durft geen 'negerzoen' te zeggen als hij het over een negerzoen heeft. Dus zegt hij 'chocoladezoen'. Dat is opzich al LOL, nog meer LOL wordt het als u weet dat de belangrijkste reden om geen negerzoen te zeggen is dat de negerzoen in kwestie wordt gemaakt door...een neger.

Negerin in dit geval. Oh sorry, 'dappere en krachtige vrouw van kleur'. 

Dit alles vond zondagavond plaats in het NPO-entertainmentprogramma (nul verdieping, nul educatieve waarde tenzij in opleiding tot banketbakker) Heel Holland Bakt, van ledenomroep MAX.

Dit programma, gepresenteerd door negerzoenen ontwijkende voorheen komiek André van Duin, keek u niet want omroep MAX is voor mensen van boven de 65 jaar. U bent hooguit boven de 14 jaar.

Maar de rest van Heel Holland keek wél en was W.O.E.S.T. op André van Duin, de negerzoenen in kwestie, of op mensen die daar dan weer woest op waren, want een andere deelnemer van Heel Holland Bakt zei dus wél weer gewoon 'negerzoen' tegen de chocoladezoen wat dan weer niet mag van 'RACISME!'-roepers.

Kortom: popcorn, frisdrank, genieten van hilarische Twitter-ophef des doods in een nieuwe aflevering van Heel Holland Bestaat Uit Moraalridders. Ook via #heelhollandbakt.

Alle artikelen geladen. Overzicht →