HEFTIG! Joop doet lelijk over Volkskrant
Binnenland

HEFTIG! Joop doet lelijk over Volkskrant.

Dat we dit nog mee mogen maken: Francisco van Jole's linksroerende policor-voorvochtbulletin Joop.nl plaatste vandaag een kritische column over de Krant van Chagrijnig Nederland, de Volkskrant. 

Journalisten Raja Felgata en Khalid Ouaziz laten geen FSC-gekeurde houtspaander over van Volkskrant "eindbaas" Phillipe Remarque. Het gaat om de niet-zo-willekeurige voorpaginamoslim die rectificatie van de Volkskrant eist. Remarque moest zich bij de Wereld Draait om Matthijs hierover verdedigen, en dat dat deed hij volgens de schrijvers ONTZETTEND slecht.

Update 16.15 uur:

De Volkskrant moet 1.500 euro schadevergoeding aan Mohammed betalen, heeft de rechter volgens het ANP vandaag besloten.

"Onvermogen"

De twee schrijvers ergerden zich dood aan het "onvermogen" van opperpoortwachter van de gevestigde orde. Hun stuk moet een 'les zijn voor de eindbaas van de Volkskrant' zijn. Deze framende mediahond wordt verweten te werken "zonder besef van impact of wat voor spanningen er gepaard gaan met framing en beeldvorming".

De notoir racistische Volkskrant (hihi) had bij het stuk over controle op vredesreligeus terrorisme ook een neutrale stockfoto kunnen gebruiken. Vliegtuigwielen, koffers, landingsbanen ofzo. Want, zo stellen de schrijvers, met deze discrimiframing wordt een supermega negatief beeld van moslims bij de maatschappij ingeprent. 

Check HIERRRR het moddergooien op links. Heerlijke verkoeling op deze prachtige dag!

Alle artikelen geladen. Overzicht →