Heftige beelden: wéér levensgevaarlijk incident op Zwarte Cross

Heftige beelden: wéér levensgevaarlijk incident op Zwarte Cross  

24 juli 2023 - 12:51

Zwarte Cross stond vroeger toch vooral als een festival waar enorm veel bier werd gedronken, waar lelijke vrouwen kwamen, waar tante Rikie de baas was en waar op de crossbaan met allerlei zware voertuigen werd geracet. Maar nu blijkt dat Zwarte Cross ook vooral erg gevaarlijk is!

Op internet gaat namelijk een filmpje rond waarop een 41-jarige man totaal gestrekt gaat nadat hij van een vrachtwagen is afgevallen. De man, waarvan niet bekend is hoeveel bier hij op had, zit boven op een omgebouwde truck met daaromheen een spandoek met de tekst: Leve de man die het bier aansluit. Een goede slogan, maar wanneer de truck onder een loopbrug doorrijdt, zit de man in kwestie hier waarschijnlijk iets te diep over na te denken en hij botst dan ook keihard met zijn hoofd tegen een stalen buis aan. Hij probeert zich nog vast te houden, maar valt uiteindelijk BAM op de grond waar hij roerloos blijft liggen.

Wat daarna met hem gebeurd is onduidelijk, maar het is duidelijk te zien dat hij enorme mazzel heeft dat het voertuig dat achter hen rijdt direct stopt. Als die was doorgereden was die zo over de man heen gewalst. Of de man dat overleefd zou hebben is speculeren, maar echt chill was het sowieso niet geweest. De man die uit Brabant blijkt te komen, moest naar het ziekenhuis. Volgens de organisatie van Zwarte Cross gaat het goed met hem en heeft hij al zin in volgend jaar.

Maar dit is niet alles! Eerder vond er ook al een levensgevaarlijk incident plaats! Een 47-jarige man uit Amsterdam (waarschijnlijk met zijn VanMoof verdwaald op Zwarte Cross) werd afgelopen vrijdag zwaargewond met een traumahelikopter afgevoerd. Volgens ooggetuigen was het slachtoffer naar beneden gevallen bij de abseiltoren-attractie 'Do your own stunt'. Hoe dit precies is gebeurd, is onduidelijk.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml