Held zonder cape dart 100 uur voor ALS

Held zonder cape dart 100 uur voor ALS 

16 juni 2023 - 10:35

Een lekker potje darten voor de lol doen veel mannen in de kroeg, soms zelfs op kantoor om de tijd door te komen. Maar Raymond doet het voor het goede doel. Hij heeft het bizarre doel om 100 uur achter elkaar te darten. En dit doet hij natuurlijk niet omdat hij het zo leuk vindt. Nee hij doet het voor de dodelijke spierziekte ALS, dan ben je natuurlijk wel een held.

Raymond is al uren, dagen bezig en heeft ook nog eventjes te gaan. Hij zit met icepacks op zijn voeten om het vol te kunnen houden: “Ze zijn een beetje op”. Iemand in zijn omgeving is helaas overleven aan deze ziekte, daarom wil hij nu het wereldrecord verbreken en zoveel mogelijk geld inzamelen. Zijn doel is 15.000 euro. Maar of dat gaat lukken is nog maar de vraag, we hopen het natuurlijk voor Raymond.

Het is niet alleen 100 uur darten, het is ook 100 uur wakker blijven. Dat is natuurlijk ongekend. Gelukkig wordt er goed voor hem gezorgd: “Ik draai bijna elk uur wel een shagje. Die worden voor hem gedraaid en hoeft hij zelf niet te draaien". Gelukkig maar want als hij dat ook nog zelf moet doen. Om het uur wordt ook even zijn bloed gecheckt om te kijken of het nog goed gaat met zijn hart. We wensen Raymond succes met de laatste uurtjes.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml