Hele voetbalploeg loopt voedselvergiftiging op
Sport

Hele voetbalploeg loopt voedselvergiftiging op.

Denk je gezond bezig te zijn door een lekker bordje spaghetti weg te happen voordat je een belangrijke wedstrijd moet spelen, moet je dat bekopen met een ritje naar het ziekenhuis. Bij de Duitse voetbalclub Lüneburger SK, die uitkomt in de Regionalla Nord, zijn gisteren maar liefst twaalf spelers én een assistent-trainer naar het ziekenhuis vervoerd doordat de bolognese-saus die over de spaghetti heengekwakt was, bedorven bleek.

Voordat de bal überhaupt rolde, werden enkele spelers onwel en moesten zij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. Andere spelers die wél fit genoeg waren om aan het duel te beginnen, moesten halverwege de match overgeven en eindigden ook in het ziekenhuis.

De wedstrijd werd overigens wel uitgespeeld. Het verzwakte team verloor het duel uiteindelijk met 2-0. De spelers en assistent-trainer die in het ziekenhuis belandden, zijn hier dezelfde dag weer uit ontslagen. Het leek de trainer ook wel een goed plan om de training van vandaag maar te schrappen, zo meldt het AD.

Alle artikelen geladen. Overzicht →