Helmond: twee steekpartijen in twee dagen
Binnenland

Helmond: twee steekpartijen in twee dagen.

Hee, goedemorgen. Het is weer maandag! Heeft u uw jaloerse collegae gemist? Geen ramp, vandaag komt u hen weer allemaal onder ogen. Wie heeft wat gedaan in het weekend? Rondje koffieautomaat in de maak. Neem anders gewoon even een extra rookpauze vandaag. Moet u niet-rokende collega lekker harder werken.

We gaan het in dit bericht hebben over Helmond. Helmond is stom want daar kreeg onze Dennis niet zo heel lang geleden een klap van een inmiddels veroordeeld niet nader te noemen persoon. Er scheen destijds veel onrust in een niet nader te noemen wijk te zijn. Ging over niet nader te noemen hangjongeren of zo.

De Brabantse plaats is nu niet echt een toevluchtsoord voor carrièretijgers. Maar dat geheel terzijde. Je kunt er wel heel goed Bossche bollen eten. Het gesproken dialect is een mengelmoesje van Limburgs en niet-Limburgs. Zit er een beetje tussen in.

Dat het niet zo heel goed gaat in Helmond, blijkt wel weer uit het feit dat zowel zaterdag als vanmorgen een steekpartij heeft plaatsgevonden. Beiden betrof een ruzie tussen man en vrouw. Of vrouw en man, want die zijn tegenwoordig gelijk hè.

Eergisteren liep een echtelijke ruzie aan de Paulus Potterstraat niet goed af voor een man, die door zijn eega in zijn hand werd geprikt.

Vanmorgen ging het in een woning aan de Lekstraat ook mis, toen een man het te kwaad kreeg in een woordenwisseling met zijn echtgenote. Hij besloot haar in haar nek te steken. Gelukkig kon de vrouw het huis ontvluchten en is ze niet zwaargewond geraakt.

De man zit inmiddels op het politiebureau.

Alle artikelen geladen. Overzicht →