Henk Kuipers wil politiek in 

07 augustus 2016 - 19:00

De voorman van motorclub No Surrender, Henk Kuipers, heeft politieke ambities. De oud-beveiliger van André Hazes en Bill Clinton heeft zowaar een eigen partij opgericht met de naam: 'Rechtdoor'. Kuipers heeft als doel om als lijsttrekker mee te doen aan de Kamerverkiezingen in maart volgend jaar.

Op de vraag waarom Kuipers een politieke partij heeft opgericht, antwoordt hij: "Uit onvrede met de partijen die er nu zijn. We hebben een schijndemocratie waarin politici elkaar de bal toespelen. Iemand zal zijn mond open moeten doen." Ook vindt Kuipers dat zijn motorclub No Surrender onterecht als een 'motorbende' wordt gezien. Hij stelt dat het pas echt een bende is in politiek Den Haag, zo meldt het AD.

Ook maakt Kuipers zich niet druk om het feit dat hij er niet uitziet als een prototype politicus. Hij zegt: "Ik zie er misschien apart uit, maar het gaat om mijn verhaal. Neem Jos van Rey. Die krijgt 240 uur werkstraf, terwijl ik meteen vast zou worden gezet. Ik wil dit land niet zonder slag of stoot (figuurlijk) overgeven aan de regering. In september hebben we onze eerste vergadering. Het is tijd om aan de bel te trekken, het ontspoort in dit land."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.