'Heracles-voetballer Vloet degene die kind (4) doodreed'

'Heracles-voetballer Vloet degene die kind (4) doodreed' 

19 november 2021 - 11:07

Ja, we zetten dit even tussen aanhalingstekens, want officieel weten wij van niks natuurlijk en wij willen niemand vals beschuldigen. Twee mannen, genaamd 'Rai Vloet' (middelmatige voetballer Heracles) en een '27-jarige vriend uit Veldhoven' (totaal onbekende voetballer uit derde divisie) zitten in een Golf GTI, de bestuurder heeft als enige gedronken en plant op de snelweg met zijn lamme harses op hoge snelheid de neus van de auto in de achterkant van een andere auto, gevolg: een 4-jarig kind raakt zwaargewond en vindt later de dood.

Nu zegt de '27-jarige vriend uit Veldhoven' tegenover zijn voetbalteam dat hij én niet gedronken had, én niet de bestuurder was. Moet u eens raden wie er dan wél gedronken had én achter het stuur zat. Juist, maar de politie Noord-Holland wil de naam dus niet bevestigen.

Aan De Telegraaf bevestigt de politie wel dat het inmiddels meer weet dan het toe wil geven, bijvoorbeeld wie er achter het stuur zat ten tijde van het ongeluk. "Dat klopt. Dat heeft een van hen bekend", zegt een woordvoerder tegen de krant. Hij voegt toe dat bij één van de twee inzittenden een ademanalyse is afgenomen, en dat daaruit bleek dat deze persoon alcohol had gedronken.

Dat gebeurt normaal gesproken zoals u weet alleen bij bestuurders. Overigens zijn beiden voorlopig vrijgelaten, maar blijven ze wel verdacht.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml