Het állerdomste ‘nieuws’ betreft het wel en wee van BN’ers

Het állerdomste ‘nieuws’ betreft het wel en wee van BN’ers 

25 januari 2023 - 12:34

Het áller-, áller-, állerdomste ‘nieuws’ betreft het wel en wee van BN’ers. En toch heeft het bestaansrecht, het ‘nieuws’ dat e.o.a. volkszanger z’n geld door zijn neus jaagt, e.o.a. presentator een hamster in z’n gat douwt, e.o.a. rappert het hoofd van z’n geld- en aandachtgeile vrouw tussen een deur schuift, e.o.a. blondine zich laat onderhouden door een voetballer en laat naaien door een kickbockser. Sterker nog, elke variatie met blondine in combinatie met ‘voetballer’ en ‘laten onderhouden’, schijnt ‘nieuws’ te zijn. En dan moeten we vooral de blondine niet vergeten die meent dat tv-kijken het állerbelangrijkste op de wereld is en het geziene brengt als ‘nieuws’. Treurigheid troef.

Het is eigenlijk geen wonder dat politici in Nederland wegkomen met álles wat ze doen; het volk is te druk met het állerdomste wat je kunt doen: BN’ers volgen bij elke scheet die ze laten. En dus bestaat een programma als RTL Boulevard al jaren en jaren, in navolging van ‘de bladen’ waarin vroeger dit ‘nieuws’ werd gebracht. De bladen zijn op sterven na dood, RTL Boulevard en co gaan dezelfde weg dankzij een fenomeen als Yvonne Coldeweijer. Je moet het haar nageven: het is een talent om nieuws te brengen dat niet alleen de leeghoofdigheid van BN’ers toont maar ook van de rest van Nederland. En nee, ik onderschat de leeghoofdigheid niet. Zelfs het bloody NOS-journaal speelde er nog op in toen ze niet zo lang geleden opende met het ‘nieuws’ dat e.o.a. influencermeisje zou stoppen met influencen.

De shit van die mensen, van anderen is blijkbaar om te smullen. In het lege bestaan van doorsnee Nederland, brachten decennia terug Story/ Privé/ Weekend afleiding. In de nieuwe tijden gebeurt het online en brengt Yvonne de juice middels haar spionnen. Op momenten dat er geen juice is, is Yvonne zelf de juice. En als een rechter besluit dat Rachel Hazes geen gecremeerde kroket genoemd mag worden, is dat meer dan terecht.

Hoe kán zo’n rechter niet de risée van rechtsprekend Nederland zijn?! In ieder geval de risée van heel niet-rechtsprekend Nederland. De rechter die überhaupt tijd maakt voor Rachel Hazes d’r geen-geld-en-te-veel-ego-problemen, mag zich schamen. Alsof de rechtsspraak niet wat beters te doen heeft, geen tijd tekort heeft om echte boeven te veroordelen. En dus is Rachel voor eeuwig de gecremeerde kroket. Haar achternaam zal eenieder jeuken, dat ze als veertienjarige door haar ouders werd uitgeleend aan André boeit ook niemand. Rachel zal tot in lengte der tijden niet alleen bekend zijn als de uitmelker van de naam Hazes maar ook als kroket, al dan niet gecremeerd. En dankzijn een overijverige rechter die blijkbaar niets beters te doen had deze week, kan de ondernemende snackbaruitbater zijn menulijst uitbreiden; een broodje kroket is voortaan een broodje Rachel. Gefrituurd of gecremeerd, het is om het even.  

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.