Regio: Clinton in 020, stier wil niet dood
Binnenland

Regio: Clinton in 020, stier wil niet dood.

Niet alleen in de politiek of op televisie gebeuren opmerkelijke dingen. PowNed presenteert u een selectie van de regionieuwtjes van de dag.

Slachtstier slingert man de lucht in
Een slimme stier die bij een slachthuis in Dordrecht op zijn dood stond te wachten, had nog geen zin om dood te gaan. Althans, niet via het slachthuis. In een poging te ontsnappen viel hij de beul aan en slingerde hij de man de lucht in. Volgens Omroep Gelderland schoot een jachtopzichter de stier alsnog neer. De verwondingen van de beul zijn beperkt: de stier had geen horens. 

Amerikaanse oud-president Bill Clinton gespot in Amsterdam
"Ik heb zojuist Bill Clinton in Amsterdam gezien en ben in mijn hele leven nog nooit zo verward geweest" aldus Owen Tracy, een Twitteraar die vandaag in Amsterdam rondliep. Tracy was niet de enige die verbaasd opkeek. Een Roemeense jongen, Mihnea Stoica, heeft het plezier gehad een praatje met Clinton te maken. In voorgaande jaren werd Clinton ook weleens 'zomaar' gespot, al casual over de Dam huppelend of appeltaart etend met zijn bodyguards.

Meisjes (13 en 14) beuken 17-jarige
Twee grietjes van 13 en 14 zouden in Zaandam een 17-jarig meisje hebben geschopt en geslagen. De verwondingen waren dermate serieus, dat het slachtoffer naar het ziekenhuis moest. De twee verdachten zijn aangehouden, weet het Noordhollands Dagblad.

Alle artikelen geladen. Overzicht →