Het nieuws van vrijdag 16 juni in beeld 

16 juni 2017 - 17:30

PvdA wil vluchtelingendeal met Noord-Afrika

Om nog meer verdrinkingsdoden te voorkomen wil de PvdA dat er een deal wordt gesloten met Noord-Afrikaanse landen. Deze deal is waarop de formatieonderhandelingen stukliepen, aangezien GroenLinks zo'n deal absoluut niet behapstukken.

Meldpunt voor bange Marokkaanse NL'ers

Marokkaanse Nederlanders die zich achter de protesten scharen in het onderontwikkelde Rif-gebied en daardoor worden bedreigd en geïntimideerd, kunnen hun zorgen vanaf heden kenbaar maken bij een door actiegroep Rif Alert! opgezet meldpunt.

 Dodental Londen stijgt naar dertig

Het aantal mensen dat om het leven is gekomen bij de verschrikkelijke brand in Grenfell Tower in Londen afgelopen woensdag, is opgelopen naar dertig. Twaalf mensen verkeren nog immer in kritieke toestand.

Lekagent Wilders weer vrijgelaten

De Haagse agent die dinsdag opgepakt werd omdat hij informatie gelekt zou hebben, is weer op vrije voeten. Volgens het OM is de mogelijke klikspaan nog wel een verdachte.

 Terreurverdachte Eindhoven komt vrij

De 29-jarige man die vorige week aangehouden werd bij een concert van Guus Meeuwis omdat hij zich verdacht gedroeg, wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de voorbereidingshandelingen voor een terroristisch misdrijf.

Enschede onderzoekt Adolf-uitspraak van voorman Pegida

De gemeente Enschede gaat onderzoeken of de uitspraak die gedaan is door de Nederlandse Pediga-voorman Edwin Wagensveld bestempeld kan worden als laster, opruiing of smaad.

 OM: Agent 2 jaar cel voor afpersen homo's

Een hoofdagent uit Wijk bij Duurstede verstuurde 37 brieven naar eigenaren van auto’s die op een homo-ontmoetingsplaats langs de A1 of A27 stonden. De man maakte foto’s van kentekens en dreigde deze openbaar te maken wanneer de homo’s hen geen 1.000 euro betaalden.

Hogenkamp geschokt na doodsbedreiging

Tennisster Richel Hogenkamp verloor gisteren de tweede ronde van de Ricoh Open in Rosmalen. Dat had Hogenkamp niet moeten doen, volgens anoniempje fotsisbatma. Het leverde de 25-jarige een flinke doodsbedreiging op.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie