Hiddema lost integratieproblematiek op
Binnenland

Hiddema lost integratieproblematiek op.

Tweede Kamerlid/advocaat/talkshowgast Theo Hiddema heeft een krankzinnig supergoed idee om de mislukte integratie van Marokkanen alsnog te laten slagen. Volgens de 73-jarige rechterhand van Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet moeten Marokkanen massaal aan de Nederlandse vrouw.

Dat stelde Hiddema in het radioprogramma De Overnachting van BNNVARA.

"Als al die Marokkanen zich gingen vermengen met Hollandse vrouwtjes is er verder niks aan de hand. Dan heb je geen integratieclubjes en deskundigen nodig. Integratie onder de lakens, dat is toch prachtig?"

Inderdaad prachtig Theo. Op naar een volledig vermengde bevolking. Zijn we tenminste ook af van al die stomme Nederlandse tradities en kunnen we Nederlandse vrouwen langzaam laten wennen aan de islamitische feestdagen. Hoeven er dus geen rechtszaken meer aangespannen te worden vanwege klassenfoto's en kunnen we slechtbezochte kerken omtoveren tot goedgevulde moskee├źn.

Het mooiste is echter dat wij van de PowNed-webredactie dan eindelijk een gesubsidieerde cursus Arabisch mogen volgen, zodat ook wij mee kunnen integreren.

Baudet

Hiddema's opvattingen staan lijnrecht tegenover de uitspraken van fractiegenoot Thierry Baudet, die pertinent tegenstander is van rassenvermenging. Voor de verkiezingen zei Baudet dat onze samenleving geteisterd wordt door "zelfhaat die we proberen te ontstijgen door de Nederlandse bevolking homeopathisch te verdunnen met alle volkeren van de wereld, zodat er nooit meer een Nederlander zal bestaan. Zodat wie wij zijn, niet meer gestalte kan krijgen".

Naar verluidt is gelegenheidsmoslim Arnoud van Doorn het roerend eens met Hiddema.

Alle artikelen geladen. Overzicht →