Hiep, hiep, hoera, lang leve de koning!

Hiep, hiep, hoera, lang leve de koning! 

27 april 2021 - 11:59

Hoera! Het is vandaag Koningsdag! Een dag waarop heel Nederland de verjaardag van onze koning (zjin 54ste) viert *kuch*, of eigenlijk een dag waarop het is toegestaan om uzelf op straat klem te zuipen (behalve dit jaar dan want coronamaatregelen).

Desondanks wil de redactie van PowNed u een fijne Koningsdag toewensen, en wij hopen dat u zich een beetje gaat gedragen. Netjes anderhalve meter afstand houden en niet teveel mensen thuis uitnodigen: morgen mogen we weer het terras op en daar kijken wij op de redactie erg naar uit. En er is toch geen festival waar u gezellig naar toe kunt met dit mooie weer, dus blijf allemaal maar lekker thuis.

Dat betekent dus niet het voorbeeld volgen van wat er mogelijk in Anrhem gaat gebeuren. Burgemeester Ahmed Marcouch heeft een noodverordening uitgevaardigd, omdat de gemeente aanwijzingen heeft dat voetbalsupporters van de harde kern van FC Twente en NEC naar Arnhem willen komen om eens lekker een potje te matten met de harde kern van Vitesse.

En de Oranjes zelf? Die zijn gezellig op bezoek in Eindhoven (zonder dat u er bij aanwezig kunt zijn), waar ze een gezellig concertje kregen van enkele leden van The Streamers. Straks gaan ze nog naar Den Haag en Koningsdag wordt, net als vorig jaar, afgesloten met een Nationale Toost. Aan dat proostmoment werkt de koning mee (Prins Pils hé).

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.