Overzicht: De blijmakers van 2016
Entertainment

Overzicht: De blijmakers van 2016.

Wéér een overzicht van 2016? Jazeker, maar geen verzameling irritante BN’ers, ontroerende tv-fragmenten of vermoeiende trends. Wat dan wel? 'Humor om te lachen' of momenten die nog steeds een staande ovatie verdienen. Hoera!

Peter Pannekoek roastte Gordon
Pannekoek verwoordde wat iedere Nederlander van Gordon vindt, maar dan op een grovere manier. Dat je met een naam als Peter Pannekoek de aandacht op iemand anders weet te vestigen, is sowieso al een uitzonderlijke prestatie. Chapeau, pannenkoek!Sylvana vaart voortaan solo
Yes! Sylvana verlaat zinkend schip DENK net op tijd om haar semi-eigen partij te beginnen: Artikel 1. Bram Verhappen en Reguillo Wijngaarde nemen het roer bij voorbaat al van haar over, voordat ze zeeziek wordt en de schuit ten onder laat gaan. Maar er is nog hoop.Ismail Ilgun werd getreiterd
Treitervlogger Ismail Ilgun kreeg in RTL Late Night een koekje van eigen deeg, maar dan niet op de manier die voor hem gebruikelijk is: onuitstaanbaar, onnozel en oninteressant. In plaats daarvan noemde de normaal gesproken zo rustige Rik Nijman zijn acties ‘brutaal, beschamend en ontzettend ordinair’. Genieten.Feyenoord winterkampioen!
Feyenoord heeft voor het eerst sinds het begin van onze christelijke jaartelling weer eens iets gepresteerd. Althans, zo voelt het. De Rotterdamse club mag zich de officieuze ‘winterkampioen’ noemen. Goed nieuws dus – en dat mag gevierd worden! Te beginnen met onderstaand T-shirt, dat je hier direct aan kunt schaffen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →