Hillary Clinton breekt teen 

17 oktober 2017 - 13:02

Hillary Clinton, de vrouw die zeker wist dat ze de eerste vrouwelijke president van de USA zou worden maar het niet werd want functionerende democratie, heeft haar teen gebroken.

Reden: ze liep op hoge hakken (Seksisme! Objectificatie!), op een trap, met een beker koffie in haar handen, en ze draaide haar hoofd om want ze wilde wat tegen iemand zeggen. Plus: ze is al oud, broos, overwerkt, moe, democraat en vrouw. Factoren die samen al snel voor een gebroken teen zorgen.

Toen ze haar teen brak was ze in de UK voor een opname van de Graham Norton Show (BBC, soort NPO, maar dan met unieke talenten die nog veel meer belastinggeld krijgen), alwaar zij verscheen met een soort plastic sandaal speciaal voor mensen die hun teen hebben gebroken.

Uiteraard gebruikte zij al dit dramatische leed direct voor een stukje linkse politieke propaganda: ze liet weten hoe FAN-TAS-TISCH de ziekenzorg is in the UK, die van belastinggeld wordt betaald. In tegenstelling tot de VS waar ze wel gewoon aan marktwerking doen en waar burgers niet verplicht worden geld te betalen voor anderen.

Sinds Obamacare moeten vooral mensen die veel verdienen heel veel betalen voor anderen. In Nederland noemen ze dat 'solidariteit', in de VS gewoon 'diefstal'.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie