Hitsige stewardess brengt Transavia in problemen
Binnenland

Hitsige stewardess brengt Transavia in problemen.

Een stewardess van Transavia heeft de vliegtuigmaatschappij in ernstige verlegenheid gebracht doordat haar escapades in het vliegtuig op straat terecht zijn gekomen. Naar verluidt zou ze haar persoonlijke landingsbaan hebben uitgeleend aan piloten, tot in de cockpit toe. 

De vrouwelijke purser zou zowel op vluchten als in hotels op bestemming de lakens hebben gedeeld met verschillende piloten. Daar zou ze volgens de Telegraaf zo mee in haar nopjes zijn geweest dat ze er een digitaal dagboek over bijhield, en jawel, dat is haar echtgenoot onder ogen gekomen. Deze is pislink en dreigt nu het non-fictionele doktersromannetje openbaar te maken. 

Een rechter in Den Haag moet nu voorkomen dat alle sappige details uitlekken. Want niet alleen de vrouwelijke purser heeft er baat bij dat haar vijftig tinten grijs niet naar buiten komen, ook de (veelal) getrouwde piloten van Transavia zelf hopen dat alle uitspattingen binnenskamers blijven. 

Transavia smeekt de man van de stewardess op te houden met het versturen van onthullende mailtjes naar Transavia-personeel. Verder wil de vliegtuigmaatschappij niet veel kwijt, behalve dat de passagiers nooit gevaar hebben gelopen door de escapades in met name de cockpit. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →