Hoe blijft u onder het prijsplafond? Hier gratis tips

Hoe blijft u onder het prijsplafond? Hier gratis tips 

10 oktober 2022 - 15:14

De gasrekening rijst voor iedereen de pan uit en nu met het prijsplafond moeten we alles aangrijpen om zoveel mogelijk gas te besparen. In het programma Keur in de Middag heeft Renee van PorteRenee.nl speciaal voor u een aantal tips.

Zo zit er bijvoorbeeld op elke cv-ketel een speciaal eco-systeem. "Dan krijg je niet direct warm water uit de kraan maar dat scheelt wel enorm veel gas, want je cv-ketel houdt dan niet constant warmte vast", aldus Renee. 

Daarnaast zijn vaker op kantoor werken in plaats van thuis, onesies voor het hele gezin, een goed dekbed voor in de slaapkamer en elke ochtend zorgen voor frisse lucht goede manieren om de cv-ketel minder hard te laten werken. Frisse lucht? Ja. Elke ochtend een kwartiertje luchten, dan heeft je cv-ketel minder moeite met lucht opwarmen omdat de buitenlucht minder vochtig is.

Doe ermee wat u wilt. Wie in Keur in de Middag ook geheimen prijsgeeft is Radio-DJ Rob Janssen. Met wie hij naar bed gaat bijvoorbeeld? En waarom zijn slaapkamer geblindeerd is. Luister de uitzending nu terug!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml