Hoe gaat het eigenlijk met zanger Waylon?
Entertainment

Hoe gaat het eigenlijk met zanger Waylon?.

Horen we maar weinig van. We hebben net vernomen dat hij meedoet aan het Eurovisie Songfestival, een liedjescontest waar in de trend van het genderneutrale tijdperk ook vrouwen met baarden kunnen winnen. Zestigplussers massaal voor de buis. Leuk gespreksonderwerp tijdens revalidatietherapie. Waylon, alias Willem Bijkerk met meer spannende artiestennaam is hot news. Elk scheetje wordt breed uitgemeten.  

Kritiek op zanger Waylon hebben. Dat pikt het liefje van Oh Oh Cherso-deelneemster Bibi Breijman niet, zo ondervonden De Telegraaf en het AD. Het lijdend voorwerp wenst niet meer met de twee media in gesprek te gaan. Naar verluidt huilen de redacties al dagenlang tranen met tuiten door het besluit van de 'superster'. Onoverkomelijk, dit.

Ondertussen weet u nog immer niet hoe het met Willem gaat. Wat hem bezighoudt, wanneer hij naar de wc gaat, zijn opspelende emoties boven de toiletpot, zijn diepste gevoelens, waar hij de eerste halve finale heeft gekeken, wat de bookmakers uitkeren, wat hij van andere landen vindt, waarom zijn haar anderhalve centimeter is gegroeid sinds het laatste nieuwsbericht, waarom hij meer dan één hoed heeft, wat zijn gerse tattoo's betekenen en ga zo maar door.

Waylon is blij

Waylon was zenuwachtig

Waylon moet huilen 

Olcay Gulsen noemt Waylon probleemgeval

Jantje Smit verdedigt Waylon

Douwe Bob populairder dan Waylon

AVROTROS geilt op Waylon

Zo, wat Waylon-leesvoer voor u op deze vroege morgen. Hij haalde gisteravond trouwens de finale die aankomende zaterdag in het Portugese Lissabon gehouden zal worden. Waanzinnig knap, wat zijn we trots, wat zijn we gelukkig, wat zijn we blij en vereerd, wat telt Nederland weer mee in muziekland, wat kan ons de vaste lasten nog schelen, euforisch for life. Trouwens, wat jammer dat de Eredivisie afgelopen weekend de laatste speelronde kende.

Alle artikelen geladen. Overzicht →