Hoera: Kamasutrabeurs gaat dit jaar door!

Hoera: Kamasutrabeurs gaat dit jaar door! 

15 april 2022 - 10:50

Blok allemaal de dagen 22 tot en met 25 september in jullie agenda: want nu corona voorbij is gaat ook de kamasutrabeurs dit jaar door! In de Jaarbeurs in Utrecht kunt u tussen alle andere hitsige gekkies van Nederland vergapen aan de erotische artikelen.

De vraag naar erotiek is 'enorm' volgens de producenten. Kamasutra wordt daarom omgedoopt tot ‘XXXL editie’ en omvat straks meer dan 10.000 vierkante meter: "Kamasutra is voor liefhebbers van erotiek een iconisch evenement dat erg gemist werd”, zegt een woordvoerder. 

Door corona is heel Nederland nog geiler dan normaal, maar vooral de jongeren worden in het zonnetje gezet met een speciaal area op de vloer:. "We merken dat voor een nieuwe generatie van erotiekliefhebbers – jongeren vooral – het karakter van de beurs aanpassing behoeft. Beleving speelt een veel grotere rol. Daarom is besloten om een speciaal ‘soft’ area in het leven te roepen waar jongeren hun eigen identiteit kunnen ontdekken. Dit deel van de beurs ademt de sfeer uit van een festival. Elkaar ontmoeten en ontdekken staan daarbij centraal”, aldus de woordvoerder.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml