HoeZEE, pendeldienst Afrika-Europa gaat beginnen! 

27 september 2017 - 13:35

Hmm. Wat te doen wanneer de aanhoudende migrantenstromen richting Fort Europa heel langzaam dreigen op te drogen? In Brussel hebben ze daar een perfecte oplossing voor: er wordt gewoon weer een nieuwe aangewakkerd.

Bereid u voor op de komst van 50.000 nieuwe medisch specialisten uit onder meer Libiƫ, Egypte, Niger, Soedan, Tsjaad en Ethiopiƫ.

Het verschil zit hem dit keer echter in het feit dat migranten geen cruise hoeven te boeken bij wat mensensmokkelaars. De nieuwe Europeanen worden namelijk gewoon opgehaald, wel zo flexibel.

Brussel komt vandaag met een nieuw migratiepakket waarin het 500 miljoen euro (10.000 euro per persoon) uittrekt om hen via legale routes naar Europa te vervoeren. Een soort pendeldienst dus. Uw belastingcentjes moeten tenslotte nuttig worden besteed en wat is er nu heerlijker dan het mede mogelijk maken van het verder verrijken van de Europese multicultuur? Daar mag u zichzelf best even voor op de borst kloppen.

De EU-top heeft het besluit genomen op voorspraak van commissievoorzitter Jean-Claude Juncker, die afgelopen maand al een oproep deed tot grote solidariteit met Afrika.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie