'Dikke homo-orgie in Vaticaanstad'
Buitenland

'Dikke homo-orgie in Vaticaanstad'.

Volgens de Italiaanse krant Il Fatto Quotidiano is de politie van Vaticaanstad vorige maand binnengevallen bij een homo-orgie in het huis van de secretaris van een van de belangrijkste adviseurs van paus Franciscus. Er zouden de mannekes keihard op de drugs hebben gezeten. Good for them!

Paus Franciscus zou furieus zijn geweest. Dat begrijpen we op de webredactie van PowNed ook wel. Wij vinden het ook nooit leuk als we niet voor feestjes worden uitgenodigd. Het voorval lijkt, zoals volgens de krant gebruikelijk is binnen het Vaticaan, heel erg diep ergens in een doofpotje gestopt te worden. Best gek, nu er eindelijk iets gebeurd wat eigenlijk helemaal niet zo verwerpelijk is.

De secretaris, die voorgedragen zou worden voor de positie van bisschop, moest eerst nog even naar het ziekenhuis om af te kicken van de drugs en is vervolgens naar een retraite binnen het stadsstaatje gebracht, aldus Il Fatto Quotidiano. Hij gaat nu waarschijnlijk met vervroeg met pensioen. We denken hier op de webredactie wel te weten hoe hij zijn extra vrije tijd gaat besteden.

Alle artikelen geladen. Overzicht →