'Homoseksualiteit schadelijker dan roken'

'Homoseksualiteit schadelijker dan roken' 

05 september 2012 - 13:44
Homoseksualiteit is slechter voor de gezondheid dan roken, vindt de leider van een belangrijke christelijke lobbygroep in Australië. Jim Wallace van de Australian Christian Lobby maakte dat duidelijk tijdens een discussiebijeenkomst op een universiteit, meldt persbureau AAP.
"Ik denk dat we rokers excuses moeten aanbieden, wanneer de eigen gezondheidscijfers van de homogemeenschap - die ze presenteren als ze meer geld willen - aangeven dat homo's meer drugs gebruiken en meer zelfmoord plegen", zei Wallace. Volgens hem leeft een homo gemiddeld 20 jaar korter dan een hetero, terwijl roken 7 tot 10 levensjaren kost. "En toch vertellen we al onze kinderen dat ze niet moeten roken." Wallace ziet dan ook niets in het homohuwelijk: "We moeten ons bewust zijn dat de homoseksuele manier van leven deze problemen met zich meebrengt. Als we die levensstijl normaal maken met het huwelijk, moeten we onder ogen zien dat het mensen aanmoedigt."
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie