'Honden Voedselbank-sponsor laat honden verhongeren' 

05 december 2017 - 12:29

Dit bericht doet menig dierenvriend-hart bloeden. De enige sponsor die de Voedselbank voor Honden in Den Bommel op Goeree-Overflakkee had, heeft de stekker eruit getrokken.

De Honden Voedselbank, een initiatief van gutmensch Yvette de Groot, zag twee jaar geleden het levenslicht. In hoogtijdagen voorzag de brokkenbank zo'n achttien gezinnen van hondenvoer, hiermee kon menig trouwe viervoeter in leven worden gehouden.

Wij horen u denken: hoe da fuq kun je een hond nemen als je geen geld hebt om het beestje te voeden? Zit een kern van waarheid in. Geldt ook voor kinderen trouwens. Toch begint menig minima-gezin er zonder schaamte aan. Doen we allemaal niets aan.

Anywayz, onlangs besloot de enige sponsor die de bank trouw was, de Groot en haar bank te laten vallen als een baksteen. Als reden werd aangevoerd dat de sponsor 'niet de enige sponsor wilde zijn'. Zeg dan gewoon dat je je geld niet wilt uitgeven aan die onzin, in plaats van zo'n kudt-excuus aan te voeren.

De verdrietige Yvette doet wanhopig pogingen om nieuwe sponsoren te vinden, zodat zij arme mensen kan blijven voorzien van hondenbrokken. Per jaar is daar een bedrag van 2.300 euro voor nodig. De Groot zou het "heel erg triest vinden als mensen hun hond zouden moeten wegdoen."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie