Hoogte Piet uit Club van Sinterklaas de bak in na misbruik meisje (17)

Hoogte Piet uit Club van Sinterklaas de bak in na misbruik meisje (17) 

29 juni 2023 - 16:07

Dit kan natuurlijk niet. De 58-jarige Tim de Z., beter bekend als Hoge Hoogte Piet in de filmreeks de Club van Sinterklaas, moet negen maanden - waarvan zes voorwaardelijk - in de zak mee naar Spanje brommen achter de tralies. Hij had een minderjarige fan seksueel misbruikt.

Deze Piet wisselde berichten met zijn fan die steeds seksueler van toon werden. Tijdens een ontmoeting in maart 2022 hebben ze in zijn woning in Amsterdam elkaars geslachtsdelen betast, bekende hij.

Daarvoor ging het al helemaal mis. Het meisje stuurde hem in totaal maar liefst 708 foto’s en video’s waarop ze naakt seksuele handelingen met zichzelf verricht. Dat materiaal was volgens de rechtbank in Zwolle deels in opdracht van Piet gemaakt.

'Wie zoet is krijgt lekkers' heeft nu ineens een heel andere context. De rechtbank meent dan ook dat hij misbruik maakte van het overwicht dat hij had op het meisje. Het slachtoffer was kwetsbaar en "moest huilen van blijdschap toen hij haar ging volgen op Instagram". 

Uiteindelijk boekte dit heerschap in juni 2022 in Deventer een hotelkamer. Onderweg daarnaartoe werd zowel het meisje als de acteur door de politie onderschept. De man heeft bekend dat het in die hotelkamer "mogelijk tot seks was gekomen".

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml