Hormoonhuilen om zwangerschapsdiscriminatie
Binnenland

Hormoonhuilen om zwangerschapsdiscriminatie.

Stel, u bent voor uw bedrijf op zoek naar een fulltime arbeidskracht, omdat u handen te kort komt. Zou u iemand aannemen waarvan u zeker weet dat diegene op korte termijn er zeker een half jaar uit is, en na terugkeer gaat parttimen, elke dag om stipt 16:55 wegrent wegens creche-tijden, regelmatig uitvalt want kind ziek/tandjes/vaccinaties, er met haar hoofd sowieso niet bij is want roze wolk meets slaapgebrek? 

Nee?

Dan denkt u volkomen rationeel na en hebt u groot gelijk, u bent zeker een man doet u aan 'zwangerschapsdiscriminatie', volgens uw overheidje en minister Lodewijk Asscher (PvdA). Er is een speciale axie-site opgericht tegen 'zwangerschapsdiscriminatie'. 

"Zwanger zijn moet een feest zijn! En dus geen onnodige spanningen opleveren voor de moeder," kirt de minister, die kennelijk zo high is van de beschuit met muisjes dat hij de kille, harde feiten over het hoofd ziet: van alle werkende moeders wil maar liefst 97% parttimen na het werpen, en er is dus sowieso een lang verlof voor iedere zwangere.

De economische realiteit zit dus weer eens ietsje anders in elkaar dan de feestelijke maakbaarheidswanen van de PvdA en het eeuwige slachtofferdenken van overheidscampagnes. Vrouwen verliezen massaal iedere motivatie tot hard werken tijdens en na de zwangerschap, en wijzen dan terwijl ze huilend 'discriminatie' gillen naar werkgevers die hun kinderwensen weigeren te faciliteren en bekostigen. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →