Houtskool- en 'whiteningtandpasta's' zijn bullshit
Raar

Houtskool- en 'whiteningtandpasta's' zijn bullshit.

Houtskool- en 'whitening-tandpasta's' worden over het algemeen vaak gekocht door sloebers die de hele dag met een sigarettenmachientje peuken zitten te schieten, geen geld voor de tandarts hebben maar er toch een Hollywood-glimlach op na willen houden.

Voor een maximaal resultaat willen zij de minimale en vooral goedkoopste weg bewandelen. Geobsedeerd door trendy internetfilmpjes en in elkaar geflanst advertentiemateriaal slaan zij massaal tandpasta in.

Eenmaal in huis staat het gepeupel dagelijks twee keer met volle overtuiging hun tanden te poetsen. Na afloop maakt men zichzelf al direct resultaat wijs. Wat een succes, u probeert ondanks de hel die u uw leven noemt toch wat vaker te lachen. Hopen dat iemand het opmerkt.

U bent opgelicht, zegt de Consumentenbond

Nu hebben wij treurig en allesverwoestend nieuws voor u: het is allemaal nep. Uw tanden zijn geen tint witter geworden, staan er nog steeds bij als een afgetakeld fietsenrek en zijn nog steeds even geel als voorheen.

De Consumentenbond maakt uw dromen in een klap kapot, als het aan ons had gelegen was u braaf door blijven poetsen. Naïef als u bent, tuint u vol in 'loze claims' van hippe tandpastamerkjes.

Komt nog eens bij dat de 'houtskool' die u denkt op uw tanden te smeren, in werkelijkheid niets meer is dan 'carbon black, een controversieel ingrediënt voor cosmetica.

Alle artikelen geladen. Overzicht →