'Hugo en Mark gaan voor avondlockdown'

'Hugo en Mark gaan voor avondlockdown' 

26 november 2021 - 15:22

Bereid u voor: de PersCo van vanavond moet nog plaatsvinden maar naar goed regeringsgebruik is een en ander vooraf al uitgelekt: zo dienen de komende tijd veel zaken hun deuren te sluiten vanaf 17.00 uur en basis- en middelbare scholen blijven gewoon open. Er wordt wel aan aanvullende maatregelen gedacht zoals het dragen van mondkapjes.

Met die maatregelen hopen onze redders in donkere dagen Hugo en Mark, zoals ze dat al anderhalf jaar lang doen, het aantal coronabesmettingen te verminderen. Onthoud: ooit zal de zorg ontlast worden. Niet-essentiële winkels (zoals kleding- en meubelzaken), de cultuursector (theaters en bioscopen), doorstroomlocaties als musea en amateursportclubs moeten de deuren sluiten tussen 17.00 uur en 5 uur 's ochtends.

De maatregelen gaan komende zondag in. Voordat u alleen op die twee boos wordt, met de zogenoemde 'avondlockdown' volgt het kabinet het advies van het Outbreak Management Team (OMT) op. Welke maatregelen er precies worden getroffen in het onderwijs moet nog blijken.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml