Huis-tuin-en-keukenreisbureautje opeens failliet
Raar

Huis-tuin-en-keukenreisbureautje opeens failliet.

Een onaangename verrassing gisteren voor tientallen mensen die een reis naar Suriname hadden geboekt bij het Amsterdamse reisbureau Fly-Su aan de Bijlmerdreef in Zuidoost. In plaats van vliegtickets te krijgen, vernamen klanten dat de toko plotseling failliet is gegaan.

En dat terwijl er volgens slachtoffers de afgelopen dagen nog gretig geld werd aangenomen door het reisbureau.

Bij het aanschouwen van het bordje in de etalage met daarop als enige woord 'failliet', togen tientallen gedupeerden naar de woning van de eigenaar in Zeeburg. Zij hebben het gevoel dat er iets niet helemaal in de haak is. Kortom: dat zij zijn beetgenomen.

Eén van de boze klanten verklaart tegen AT5: "Ik kwam vandaag mijn ticket halen en er stond 'failliet' op de deur'. Weet u hoe hard ik heb gewerkt? Ik moest mijn mondje en kontje verkopen."

Een nieuw ticket boeken is voor de meeste mensen financieel niet op te hoesten. Daarnaast stellen veel teleurgestelde klanten dat alle vluchten richting Suriname de komende tijd volgeboekt zijn.

Zo'n vijf jaar geleden was het ook al raak, ook toen werden tientallen, voornamelijk Surinamers, keihard bedonderd door een zogenaamd reisbureau. Ook toen was de locatie de Bijlmer...

Alle artikelen geladen. Overzicht →