Huishoudelijke mededeling PowNed-forum 

06 april 2018 - 12:19

Waarde reaguurders, trouw publiek,

Ons forum, de plek waar u allen graag met elkaar in debat gaat over berichten die wij, de auteurs van artikelen, met liefde en plezier aan u presenteren, is er voor iedereen. Wij zijn verheugd met uw aanwezigheid en uw soms massale reacties.

Blijf dit ook vooral doen. PowNed is een van de weinige nieuwsmedia waar dit nog gewoon kan. De clubcultuurbewakers hebben deze mogelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn er immers voor u, het volk, en stellen u meer dan graag in de gelegenheid uw mening te ventileren, alsmede het met elkaar in discussie gaan.

Waar wij helaas ook tegenaan lopen, onze trouwe volgers weten er vanaf, is de stroom aan reacties van een bepaalde reaguurder (gegevens inmiddels bekend bij redactie, wij bereiden stappen voor).

Wij willen u ook in de toekomst in de gelegenheid blijven stellen het gesprek met elkaar aan te knopen. Nogmaals, wij doen dit omdat wij veel waarde aan u hechten. Ook willen wij geen politieagentje spelen over volwassen mensen. Let wel, wij vallen heus niet over een krachtige term en zijn zeer zeker de kinderachtigste niet, maar soms is het niveau ver te zoeken.

Graag willen we benadrukken dat wij streven naar een forum waar fatsoenlijk taalgebruik gehanteerd wordt, waar eenieder elkaar met respect te woord staat en waar lekker geouwehoerd kan worden over alles wat u dwarszit. Wij gaan er dan ook vanuit dat u die richtlijnen respecteert en daar naar handelt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie