Huiszoeking bij president No Surrender A'dam 

19 januari 2017 - 15:18

De politie heeft vandaag in Beverwijk de woning van de president van motorclub No Surrender doorzocht en gegevensdragers in beslag genomen. De inval bij de chef van het Amsterdamse chapter van de club had te maken met de ernstige mishandeling van een voormalig lid van de inmiddels befaamde motorclub.

In mei 2016 werd een ex-lid van de club, de 41-jarige Clement H. uit Schiedam, in elkaar getimmerd na afloop van zijn vaders begrafenis in een bos bij Bergen op Zoom. Hij had botbreuken in zijn gezicht en op zijn bovenlichaam en ledematen. Zijn vroegere motormaatjes eisten dat hij op sociale media zou melden dat hij een motorongeluk had gehad, maar hij stapte in plaats daarvan naar de politie.

Verdachten

Vier leden werden in november opgepakt. Een van hen wist te ontsnappen, een ander is op vrije voeten en twee verdachten zitten nog vast, weet AT5. Bij de huiszoeking vandaag is niemand gearresteerd. Het gaat dus weer lekker met de hak- en snuifmotorclub van Henk Kuipers. Hij maakt zich voorlopig echter nog geen zorgen:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie