Ihattaren alweer weg bij Samsunspor

Ihattaren alweer weg bij Samsunspor 

03 augustus 2023 - 16:43

Het waren twee fantastische dagen... Zo lang was Mo'tje Ihattaren speler van de Turkse voetbalclub Samsunspor. Voetbal International meldt dat meneer ineens allerlei aanvullende eisen begon te stellen en daarom heeft de club het contract verscheurd.

De club laat weten dat het Ihattaren, na een mondeling akkoord over een contract voor vier jaar, had uitgenodigd om een gezondheidscheck te ondergaan (heel verstandig in zijn geval) en een contract te ondertekenen. Maar Ihattaren wilde de voorwaarden ineens wijzigen en deed daarbij onaanvaardbare verzoeken.

Het is niet helemaal duidelijk wat die verzoeken precies zijn. Naar verluidt wilde Ihattaren elke dag gratis döner kebab na de training. Nou was dat nog onderhandelbaar, maar toen begon hij ook nog te eisen dat de knoflooksaus elke dag vers gemaakt werd. Tja, daar beginnen we niet aan natuurlijk! Dat snappen we.

Wat Mo'tje nu gaat doen is niet bekend. Gelukkig is er sprake van een krappe arbeidsmarkt in Nederland dus er zijn vacatures zat. Wij hebben er alvast een paar voor hem opgezocht. Succes!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml