Ik Geloof in Mij-ster René le Blanc krijgt eigen biermerk

Ik Geloof in Mij-ster René le Blanc krijgt eigen biermerk 

14 december 2021 - 13:55

Wie wil dit nou niet?! René le Blanc - de absolute ster van het programma Ik Geloof in Mij - laat niet alleen de harten van muziekliefhebbers sneller kloppen, maar gaat nu ook de show stelen bij de bierdrinkende medemens. 

Zoals u weet valt het in de coronaperiode voor veel artiesten allemaal niet mee. Aangezien Rutte en Hugo hebben aangekondigd u vanavond weer te vervelen met een PersCo, kunnen we ervan uitgaan dat de ellende nog niet ten einde is.

René le Blanc probeert er in elk geval het beste van te maken en daarom lanceert hij zijn eigen biermerk: "En niet zomaar bier, nee, een heuse lijn aan verschillende speciaalbieren die net zo speciaal zijn als René zelf. Dit is tot stand gekomen samen met Guilty Monkey Brewery. Een nieuw en fris biermerk met een brutaal aapje als hun trademark. Kennis en kwaliteit staan centraal, maar dit alles met een grappige, speelse en eigenwijze insteek", aldus het persbericht.

Kopen? Nou, dat kan dus binnenkort in de winkels, op de website van de brouwerij en de vernieuwde webshop van René (google zelf maar). En dat is nog niet alles: er zijn vanaf morgen ook giftboxen verkrijgbaar en "om dit te vieren zal René morgen tussen 12 en 15 bij de Albert Heijn in Elst zelf aanwezig zijn om de giftboxen te voorzien van een handtekening en een persoonlijke boodschap."

Dus. Wij verwachten Project X-achtige toestanden in Elst morgen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml