Ik mag lijen dat we na 2 jaar 'pandemiepaniek' kiezen voor vrijheid

Ik mag lijen dat we na 2 jaar 'pandemiepaniek' kiezen voor vrijheid 

06 februari 2022 - 12:31

In de twee jaar dat deze ‘pandemie’ duurt is er geen enkele beslissing genomen die goed is gebleken voor het welzijn van de bevolking. We – jong en oud – zijn zieker in onze hoofden dan twee jaar terug. We – jong en oud – zijn armer dan twee jaar terug (uiteraard op de politieke loonslaven en farmaceuten na). We – jong en oud – hebben geen idee meer wat ‘normaal’ is.

Vandaar dat er een coalitie nodig is die ‘Onverdeeld Open’ heet. Om ons eraan te herinneren hoe het was om normaal te doen. Normaal te leven. Normaal te zijn. Jong én oud. Met elkaar in plaats van tegen elkaar.

In de twee jaar tijd dat deze ‘pandemie’ duurt zijn er talloze beslissingen genomen waar een handjevol mensen beter van is geworden. Dat handjevol mensen resideert in Den Haag of op stadhuizen door het hele land. Op een enkeling na, hebben deze mensen, politici geheten, hun uiterste best gedaan om ons bang te maken (‘oma gaat dood als je niet binnenblijft!!’) en tegen elkaar op te zetten (‘jij bent gevaarlijk want je bent niet gevaccineerd’ – serieus WTF?!). Deze mensen, politici geheten, hebben twee jaar lang gedaan waar ze in uitblinken: beslissingen nemen die niet in het belang van ons, de bevolking zijn. Deze mensen, politici geheten, zitten er voor zichzelf en reageren als door een wesp gestoken als er over ‘tribunalen’ gesproken wordt of wanneer burgers ze persoonlijk ter verantwoording roepen aan de huisdeur – was het anders geweest als het op straat was gebeurd? De intimidatie die van burgers uit blijkt te gaan, een reële dreiging waar Geert Wilders al bijna twintig jaar mee te maken heeft, komt dan opeens wel heel dichtbij. Zolang het over de ander gaat, ligt het aan de ander. Maar zodra de fakkeldragers aan de eigen voordeur staan, blijkt dat ‘die mensen’ niet altijd even gezond geprogrammeerd zijn. Er moet geïnvesteerd worden in de zorg, in plaats van bezuinigd. Twee jaar ‘pandemie’ en deze les is nog steeds niet doorgedrongen.

Nederland moet open.

Pandemieën zijn van alle tijden, sterven is menselijk en juist de klimaatwappies die dolblij zouden moeten zijn met de decimalisering van de bevolking om de aarde te redden, stonden vooraan om ons op te hokken als een stel varkens dat onverdoofd geslacht werd. Mensen zijn intrinsiek slecht, door samen te leven worden we juist menselijk. Door ons op te hokken, bijten we onze staarten én die van de ander af. En de boerenlullen die erbij staan en kijken, serveren ons als maaltijd - aan zichzelf.

Btw, die decimalisering heeft niet plaatsgevonden.

En dat onndanks de miljarden aan investering in pharma, waarbij we afgescheept blijken te zijn met een ‘vaccin’ waarvan de effectiviteit niet eens de houdbaarheid van een paracetamol heeft. We zijn gecodeerd als waren wij varkens – denk daar nog ‘ns over na als je GroenLinks, PvdA, CDA, VVD, SP, CU of D66 stemt. Van onze politici mogen we ‘alles’ mits we maar onze codes tonen. Wie dit normaal vindt, wie dit toejuicht, wie denkt dat ‘ie hiermee ‘veilig’ of ‘gezond’ is, verdient met voorrang een plek bij de psychiater. Onze vrijheden die normaal zijn, een geboorterecht, zijn afgepakt omdat politici aldus besloten hebben. Bang gemaakt en tegen elkaar opgezet door mensen die wij betalen om voor ons te zorgen. Een leugen. Alleen daarom al moet Nederland open. De partij die dát als eerste bepleit, zal de komende gemeenteraadsverkiezingen winnen. Ik mag lijen, na twee jaar ‘pandemiepaniek’ door VVD, CDA, D66, PvdA, GroenLinks, CU maar ook door Volt en SP, dat we eindelijk voor vrijheid, een ander woord voor ‘Onverdeeld Open’ kiezen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.